Administratiekantoor IJsselstein e.o.
Badaco maakt het u makkelijk!

Ons werk is administratie. Als administratiekantoor IJsselstein e.o. helpen wij onze klanten binnen het klein- en middenbedrijf bij het voeren van hun administraties en doen van belastingaangiften.

Uitbesteden loonadministratie

Voor veel ondernemers is het zelf doen van de salarisadministratie te veel van het goede. Het zelf selecteren en up to date houden van de salarissoftware is werk voor een specialist. Immers alle nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van pensioenen, belastingen en werknemersverzekeringen moet bijgehouden worden. Fouten kunnen niet gemaakt worden, omdat dat direct consequenties heeft voor de salarisbetalingen aan de medewerkers. En die wilt u natuurlijk tevreden houden.

Wellicht doet u de loonadministratie toch zelf, of heeft u delen in eigen beheer en denkt u aan uitbesteden, of wellicht heeft u de salarisadministratie ergens ondergebracht maar bent u ontevreden over de geboden dienstverlening. Badaco nodigt u van harte uit om eens te komen praten over hoe u de salarisadministratie slimmer en effectiever kunt doen. Daarbij hoeft overstappen geen probleem te zijn. U kunt gerust zijn wat betreft overstapkosten, want die brengen wij niet in rekening. Ook uw medewerkers zullen er niets van merken. Zij krijgen hun salaris natuurlijk netjes op tijd uitbetaald. Dus u kunt zorgeloos overstappen naar Badaco.

Wagenpark

Ook de auto van de zaak en/of het wagenpark bij grotere bedrijven is een veelvoorkomend gespreksthema. Autorijden wordt immers steeds duurder door de hogere brandstofkosten en de oplopende verzekeringskosten en belastingen. De kosten kunnen verlaagd worden door te investeren in zuinige en milieuvriendelijke wagens. Dat scheelt mogelijk bijtelling, die wordt berekend op basis van de CO2-uitstoot van de auto per kilometer.

Wij kunnen u over dit onderwerp goed adviseren. Leest u in ieder geval ook de pagina over de auto van de zaak op onze andere website.

Voordelen fiscale eenheid

Heeft u in het verleden een fiscale eenheid gevormd om de belastingdruk te optimaliseren? Door de huidige tarieven van de vennootschapsbelasting kan het nu wel eens voordeliger zijn om de fiscale eenheid te verbreken. Een doorrekening op basis van onder andere de winstgevendheid en de investeringsbehoefte per BV kan duidelijk maken of in uw situatie een herziening van de fiscale eenheid financieel voordeel oplevert.

Opstellen exploitatiebegroting en liquiditeitsbegroting

Een goede planning is het halve werk. Dat geldt ook op het gebied van financiën, administratie en belastingen. Wij zien nog te vaak dat ondernemingen in het klein- en middenbedrijf zonder enige voorcalculatie aan het nieuwe jaar beginnen. En dat is risicovol.

Zo kan een flinke belastingaanslag over het voorbije boekjaar direct een liquiditeitsprobleem opleveren als er te weinig geld in kas is.

En ook het prognosticeren van opbrengsten en kosten behoort onderdeel te zijn van een goed risicomanagement.

Zeker in organisaties waar ingaande en uitgaande geldstromen in hoogte toenemen en door seizoensinvloeden ook sterk kunnen fluctueren is het belangrijk dat er een systeem is van begroten en plannen.

Een solide begrotings- en planningscyclus geeft de nodige “checks and balances” om het bedrijf in control te houden.

Wilt u meer weten over deze of andere onderwerpen, neem dan hier contact op met Badaco - Administratiekantoor IJsselstein e.o.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Administratiekantoor IJsselstein e.o. naar homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Stamrecht