Bezwaarschrift belastingdienst indienen

Bezwaarschrift belastingdienst indienen


Voorbeeldbrieven van een bezwaarschrift belastingdienst zijn overal op het internet, zoals bijvoorbeeld ook op de site van de Belastingdienst te vinden.

Als ondernemer krijgt u natuurlijk te maken met de Belastingdienst. Zo moet u BTW-aangifte doen en u betaalt bijvoorbeeld vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting.

Een goede relatie met de fiscus voorkomt veel problemen. Te late betaling van aanslagen leidt tot invorderingsrente en invorderingsmaatregelen. En dat is duur geld.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u het niet eens bent met een voorlopige of definitieve aanslag en bezwaar wilt maken. Op aanslagen en beschikkingen staat vermeld of u bezwaar kunt maken en binnen welke termijn. Meestal moet uw bezwaarschrift binnen zes weken, na de datum die op de voorzijde van de aanslag of beschikking staat, binnen zijn bij de Belastingdienst. In uw bezwaarschrift moet altijd de reden van uw bezwaar en het aanslagnummer of beschikkingsnummer vermeld worden.

Voor de meeste van onze klanten onderhouden wij de relatie met de fiscus. De Belastingdienst heeft zo een vast aanspreekpunt en er kan deskundig en snel gereageerd worden op correspondentie van de Belastingdienst.

Voor het opstellen van bezwaarschriften gelden specifieke vereisten. Als het om hoge bedragen gaat of de discussie financieel gezien ingewikkeld is, is het belangrijk dat er op een juiste en volledige wijze met de fiscus wordt gesproken. Het kan natuurlijk zijn dat u een fiscale achtergrond heeft en thuis bent in deze wereld, maar voor de meeste ondernemers geldt dat niet. Zij zijn beter af met het uitbesteden van dit soort zaken.

Badaco kan u helpen een goed bezwaarschrift op te stellen met daarin een duidelijke motivatie.

Wij zien regelmatig bezwaarschriften die niet aan de vereisten van de Belastingdienst voldoen. Dat levert alleen maar extra werk en rompslomp op. Voorkom dat en doe het liever in één keer goed.

U kunt Badaco machtigen om namens uzelf een bezwaarschrift Belastingdienst in te dienen. Op de website van de Belastingdienst leest u alles over bezwaarschriften. U kunt ons ook vrijblijvend vragen om nadere informatie.

Wilt u meer weten over uw bezwaarschrift? Neem dan hier contact op.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Bezwaarschrift Belastingdienst naar homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Stamrecht