Team Badaco

aart baas, badaco

Aart Baas, geboren op 23 oktober 1980, heeft na het afronden van het VWO zeven jaar gestudeerd aan het NIVRA-Nyenrode.

Aart werkte eerst gedurende vier jaar als controlerend accountant bij een vooraanstaand groot accountantskantoor. Daarna heeft hij tot 2006 gewerkt bij een middelgroot accountantskantoor. In 2007 hebben Aart Baas en Patrick Dalderop samen Badaco opgericht.


patrick dalderop, badaco

Patrick Dalderop, geboren op 23 mei 1978, heeft na het afronden van het VWO acht jaar gestudeerd aan het NIVRA-Nyenrode.

Patrick werkte eerst gedurende vijf jaar als controlerend accountant bij een groot accountantskantoor en is tot en met 2006 actief geweest bij een middelgroot accountantskantoor.

Samen met Aart is Patrick de drijvende kracht achter Badaco.


patrick scheepmaker, badaco

Patrick Scheepmaker, geboren op 27 juni 1981, is per 1 september 2009 in dienst gekomen van Badaco.

Na het afronden van zijn MEAO en MBA opleidingen is hij verder gegaan met de opleiding HBO Accountancy.

Gedurende zeven jaren is Patrick werkzaam geweest bij een vooraanstaand groot accountantskantoor en heeft hij zijn ervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk.


roef hiskes, badaco

Roef Hiskes, geboren op 24 augustus 1989, is per 4 januari 2010 in dienst gekomen van Badaco.

Na het afronden van zijn voortgezette middelbaar beroepsopleiding heeft hij middels avondscholing de eerste administratie basiskennis opgegaan. Gedurende ruim 1,5 jaar is Roef werkzaam geweest bij een overheidsinstelling als administratief medewerker.

Komende tijd zal verdere administratieve kennis worden opgedaan, door zowel “training on the job” als op maat gesneden kortdurende cursussen.


jan willem baas, badaco

Jan Willem Baas, geboren op 25 augustus 1984, is per 1 oktober 2011 in dienst gekomen van Badaco, dit nadat hij in 2007/2008 ook al voor een periode van 7 maanden werkzaam is geweest bij Badaco.

Na het afronden van zijn middelbare school is hij werkzaam geweest bij diverse bedrijven, veelal in logistieke en commerciële richting. Na het succesvol afronden van de middelbare beroepsopleiding Logistiek Supervisor heeft hij er voor gekozen om in de administratieve richting verder te gaan.

Komende tijd zal verdere administratieve kennis worden opgedaan, door zowel “training on the job” als op maat gesneden kortdurende cursussen.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Team Badaco naar de homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Stamrecht