Badaco, jong en dynamisch. Wij verzorgen voor onze cliënten de administratie, jaarrekeningen, fiscale aangiften en geven bedrijfseconomische adviezen. Verder ondersteunen wij onze klanten bij de implementatie- en invoering van financiële pakketten.

Wegens verdere professionalisering van onze organisatie en ondersteuning van onze groei zoeken wij op korte termijn een gemotiveerde:

Administratief medewerker m/v

Op MBO niveau 3/4

Functieomschrijving

Als administratief medewerker verzorg je de boekhouding van ondernemingen. Je verricht diverse werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie: de grootboekadministratie, crediteurenbeheer, de debiteurenadministratie, het doen van belastingaangiftes en de vaste activa administratie.

Het betreft een functie van minimaal 32 uur.

Jij hebt affiniteit met administraties. Je vindt het leuk om financiële informatie op juistheid en samenhang te beoordelen en hebt affiniteit met coderen en inboeken.

Jij houdt overzicht. Als administratief medewerker ben je flexibel en behoud je het overzicht in drukke tijden. Je weet prioriteiten te stellen, je neemt initiatief en je benadert problemen constructief.

Jij hebt de nodige ervaring. Je bent in het bezit van een bedrijfseconomische opleiding op MBO niveau 3/4 en hebt veel in je mars. Je bent ook bereid je kennis te vergroten door cursussen te volgen. Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een financieel-administratieve functie en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Jij bent een echte teamspeler. Je beschikt over een collegiale, servicegerichte, actieve instelling. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en wilt meehelpen de verdere groei van Badaco vorm te geven.

Het aanbod

Badaco biedt een zelfstandige, veelzijdige functie in een gezonde, jonge organisatie met een concurrerend salaris in een dynamische werkomgeving.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Badaco (telefoon 030 6993980) en vragen naar Aart Baas.

Je schriftelijke sollicitatie kun je sturen naar Badaco, t.a.v. Aart Baas, Postbus 2188, 3700 CD te Zeist. Je mag ook een mailtje sturen: abaas@badaco.nl


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Stamrecht